Aktuality a oznamy » Šport » Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora « späť

Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora

dátum aktualizácie: 02.05.2024 | počet zobrazení: 1 890

Prečítať nahlas

Dopoludnia v škole, obed a potom návšteva primátora mesta. Taký bol štvrtkový program (2.5.) pre mladých hokejbalistov, hokejistov a florbalistov.

Primátor mesta Miloš Meričko prijal humenské športové nádeje a talenty, aby im poďakoval za úspechy, ktoré v tejto sezóne už získali. Tiež im zaželal veľa šťastia na podujatiach, ktoré ich ešte čakajú.

V zasadačke mestského zastupiteľstva prebehla živá debata, otázky a odpovede zasiahli aj trénerov. Každému pribudol aj darček na pamiatku a spomienková fotografia, lebo úspechy aj na športovom poli si treba pripomínať.

HBK Levíčatá Humenné (hokejbal)
kategória U-12
tréneri: Martin Balogáč ml., Jaroslav Šiňanský, Ivan Fedorko
Levíčatá sa v sobotu (27.4.) zúčastnili na veľkom finále Extraligy v kategórii U-12, kde si miestenku zabezpečilo 8 najlepších tímov zo Slovenska. Na úvod zvládli duel so silným súperom z Martina, ktorý vyhrali 1:0 zásluhou gólu kapitána Tomáša Vozára. Výhra znamenala účasť v elitnej TOP 4. V semifinále našich hokejbalistov čakal domáci Poprad. Nedovolil Humenčanom prakticky žiadne šance, a tak čakal Levíčatá boj o bronz. Západniari lepšie zvládli úvod zápasu, do Humenného putovala „zemiaková“ medaila. V prvej sezóne na „veľkom“ ihrisku je účasť v TOP 4 veľkým úspechom.

HK Humenské Levy (hokej)
tretiaci
tréneri: Erik Dzoba a Jaroslav Šiňanský
Po roku sa mladým hokejistom podarilo obhájiť trofej z prestížneho turnaja Mini Stanley cup. Na trojdňovom turnaji (19. až 21.4.). V skupine postupne dvakrát porazili Michalovce, Sršne Košice, Vranov (žltí), Spišskú Novú Ves, dvojzápas s dovtedy neporazeným Dolným Kubínom sa skončil 5:0 a 0:3. Skupinu Levy vyhrali a postúpili do finále. Skupinu B vyhral HC Bulls Vranov. Prvý finálový zápas sa po základnej hracej dobe skončil remízou 3:3. Nasledovali samostatné nájazdy, ktoré priniesli našu výhru. V druhom finále sa situácia zopakovala, opäť remíza 3:3, a tak znova víťaza určili nájazdy. Fantastický Erik Petko v bránke, tak ako v prvej sérií, nepustil za svoj chrbát ani jeden puk. Po záverečnom nájazde prepukli víťazné oslavy.

FBK Humenné (florbal)
mladší žiaci
tréner: Marián Svatuška
Florbalisti v tejto sezóne premiérovo účinkujú v dlhodobej súťaži – Liga mladších žiakov / skupina Východ. Po dvojzápase (20.4.) v Snine, kde porazili domácich 11:3 a Levoču 16:1 si štvrtým miestom v tabuľke zabezpečili účasť na Majstrovstvách Slovenska v Trenčíne (polovica mája). Na trojdňovom finálovom turnaji sa predstaví 20 najlepších florbalových tímov zo Slovenska.

Ďakujeme za skvelú reprezentáciu!
Držíme palce!

Marián Škuba
Tlačový referát
Mestský úrad

« späť

Mladí HOKEJBALISTI u primátora
« » Mladí HOKEJBALISTI u primátora
Mladí HOKEJBALISTI u primátora Mladí HOKEJISTI u primátora Mladí FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Mladí HOKEJBALISTI, HOKEJISTI a FLORBALISTI u primátora Miloš Meričko a Marián Svatuška

Upútavky

Voľby 2022

Voľby 2022 viac

Záznamy HNTV z rokovaní MsZ

Záznamy HNTV z rokovaní MsZ viac

Mobilná aplikácia mesta Humenné

Mobilná aplikácia mesta Humenné viac

Parkovné aj prostredníctvom APLIKÁCIE

Parkovné aj prostredníctvom APLIKÁCIE viac

Odkaz pre humenskú radnicu

Odkaz pre humenskú radnicu viac

Miestne dane a poplatky

Miestne dane a poplatky viac

UMR Humenné

UMR Humenné viac

Register dotácií schválených komisiami MsZ

Register dotácií schválených komisiami MsZ viac

PORADOVNÍK ŽIADATEĽOV O ZABEZPEČENIE POSKYTOVANIA SOCIÁLNEJ SLUŽBY

PORADOVNÍK ŽIADATEĽOV O ZABEZPEČENIE POSKYTOVANIA SOCIÁLNEJ SLUŽBY viac

Poradovník prideľovania bytov

Poradovník prideľovania bytov viac

Ministerstvo školstva

Ministerstvo školstva viac

Rekonštrukcia multifunkčného športového areálu na Laboreckej 1893/66 v Humennom

Rekonštrukcia multifunkčného športového areálu na Laboreckej 1893/66 v Humennom viac

Mesto Humenné

Kontakt:

Kukorelliho 1501/34
066 28   Humenné
Slovenská republika


Počet návštev od 18.09.2011: 8055491
Počet návštev dnes: 6903